Att bauspara är ganska lätt

Bauspara är en enkel, säker och hållbar finansiell produkt. Den är lämplig för alla som vill bygga, köpa eller modernisera en fastighet eller investera i bygg- och bostadsrelaterade ändamål. Grundidén är enkelt och lika förbluffande: För det första sparar bauspararen regelbundet en viss summa upp till högst hälften av den överenskomna bausparandesumman. Efter den planerade baubesparingen har avklarats får bauspararen en garanterad offert om bausparlånet med de konditioner som har kommit överens om vid bausparavtalets start.

Så han bygger upp sitt tillgodohavande. Resten av bausparandesumman erhåller han från kreditinstitutet för bausparande som kredit. Då betalar kunden detta hemlån i månatliga avbetalningar.

Således har bausparandet två faser, besparingarna och lånefasen. Systemet är baserat på en matematisk formel som garanterar likabehandling av alla kunder. Det tar hänsyn till tidsperioden och det belopp som den enskilda kunden sparar. Vill du sbabbt få ihop dina baubesparingar kan du styra detta antingen över en kort löptid av bausparavtal eller sk. särskilda baubesparingar. Flexibelt och enkelt.

Nyfiken? Du når oss via starta (@) bauspara.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *